Cuits-Fumats-Curats

Veure: 9 / 18 / TOTS ELS PRODUCTES

  • Bacó fumat

    , A partir de: 0.17

    INGREDIENTS: Cansalada de porc, aigua, dextrosa, lactosa, emulgents (carragenat E-451c), regulador del pH (citrat de sodi), sal, antioxidant (ascorbat sòdic), conservador (nitrit de sodi).

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 541Kcal, Greixos: 41,78g, dels quals saturats: 13,74g, Hidrats de carboni: 1,43g, dels quals sucres: 0, Proteïnes: 37,04g, Sal: 0,23g.

  • BISBE BLANC

    , 8.33

    INGREDIENTS: Carn de porc, fècula de patata, sal, sucre, lactosa, espècies, conservadors (nitrit de sodi i nitrat de potassi), colorant (àcid carmínic), pebre negre i blanc, dextrosa, antioxidants (citrat de sodi i eritorbat de sodi), sal nitrificant, nou moscada, vi ranci (sulfits). Pot contenir traces d'ametlla.

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 218Kcal, Greixos: 13,86g, dels quals saturats: 5,23g, Hidrats de carboni: 2,19g, dels quals sucres: 1,07g, Proteïnes: 21g, Sal: 0,8g.

  • Botifarra blanca

    , A partir de: 1.12

    INGREDIENTS: Carn de porc, sal, pebre negre, nou moscada, dextrosa, antioxidant (àcid ascòrbic)
    Pot contenir traces d’ametlla.

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 307 Kcal, Greixos: 27g, dels quals saturats: 9,8g, Hidrats de carboni: 1g, dels quals sucres: 0,46g, Proteïnes: 15g, Sal: 1,2g.

  • Botifarra negra

    , A partir de: 1.03

    INGREDIENTS: Carn de porc, sang de porc, freixures de porc, sal, pebre negre, dextrosa, antioxidant (àcid ascòrbic).

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 238Kcal, Greixos: 19,6g, dels quals saturats: 3,9g, Hidrats de carboni: 5,6g, dels quals sucres: 2,8g, Proteïnes: 10g, Sal: 0,7g.

  • Botifarró de ceba

    , 4.63

    INGREDIENTS: Carn de porc, arròs cuit, sang de porc, ceba, nyores, sal, pebre negre, clau, anís, dextrosa, antioxidant (àcid ascòrbic), orenga, pebre vermell dolç i farina d’arròs.

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 412Kcal, Greixos: 41,16g, dels quals saturats: 14,76g, Hidrats de carboni: 4,87g, dels quals sucres: 0,33g, Proteïnes: 5,39g, Sal: 0,52g.

  • CATALANA

    , A partir de: 1.19

    INGREDIENTS: Carn de porc, sal, espècies, gelificant (agar, carragenat), dextrosa, antioxidant (ascorbat de sodi), conservadors (nitrit de sodi).

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 238Kcal, Greixos: 19,6g, dels quals saturats: 6,8g, Hidrats de carboni: 5,5g, dels quals sucres: 0,84g, Proteïnes: 10g, Sal: 0,7g.

  • Paté de campanya

    , 6.73

    INGREDIENTS: Papada i fetge de porc, retall i greix de porc, ou líquid pasteuritzat (ou de gallina, conservadors (sorbat de potassi, benzoat de sodi, ascorbat de sodi i àcid cítric), sal, espècies, sacarosa, caseïnat sòdic, espècies, fècula de patata, llet desnatada, estabilitzador (polifosfat sòdic) potenciador del gust (glutamat monosòdic), corrector d’acidesa (citrat de trisodi), antioxidant (ascorbat sòdic), conservador (sorbat de potassi, nitrit de sodi), colorant natural (àcid carmínic).

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 266Kcal, Greixos: 24g, dels quals saturats: 8,20g, Hidrats de carboni: 1,2g, dels quals sucres: 0,4g, Proteïnes: 11,2g, Sal: 0,85mg.

  • Peus de porc cuits

    , 6.90

    INGREDIENTS: Peus de porc, dextrosa, espècies, antioxidants (citrat de sodi, ascorbat de sodi), conservadors (nitrit de sodi), colorant (àcid carmínic). Pot contenir traces de llet, ou, soja, sulfits, cereals, mostassa i/o api.

     

    INFORMACIO NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 291Kcal, Greixos: 14g, dels quals saturats: 4,33g, Hidrats de carboni: 0,5g, dels quals sucres: 0,5g, Proteïnes: 21g, Sal: 0,9g.

  • SECALLONA

    , 2.81

    INGREDIENTS: Carn de porc, sal, lactosa, sucre, dextrosa, pebre, aroma, corrector d’acidesa (citrat sòdic), antioxidant (ascorbat de sodi), conservador (nitrit sòdic), colorant (àcid carmínic).

     

    INFORMACIÓ NUTRICIONAL (100g): Valor energètic: 435Kcal, Greixos: 31g, dels quals saturats: 10g, Hidrats de carboni: 3g, dels quals sucres: 0,2g, Proteïnes: 29g, Sal: 0,2g.